De bästa sporterna att betta på

Med all ny online betting som kommit igång de senaste åren kan det vara svårt att hålla koll på vilka sporter som faktiskt finns tillgängliga. Vem som helst som börjar med att spela på odds online vill ju såklart bli en Winner livebetting, men det krävs att man vet lite om sporterna innan man börjar lägga sina bets. Vi har gått igenom några av våra favoritsajter för att hitta de bästa sporterna online – som kan ge dig pengar genom din betting.

 

Hockey

Det här är en av Sveriges absolut bästa, och mest omtyckta, sporter, inte bara för att det finns så många elitligor att betta på, men också för att våra landslag, både herrar och damer, ständigt triumferar i de stora internationella tävlingarna. Det är inte svårt att dras med i bettingen när man kan spela på sitt eget landslag i finalerna i världens största turneringar. Det som är roligt med hockey är att allt kan hända på planen, det här är en sport som inte bara är snabb, utan också kan innefatta allt från fantastiska mål till enorma slagsmål. Att titta på hockey är redan ett nöje för så många som spelar – varför inte kombinera de båda intressena?

Fotboll

Fotboll är något av Sveriges nationalsport, och det är många som tycker om att betta på matcher både nationellt och internationellt. Du kan alltid hitta en fotbollsmatch live någonstans i världen, vilket innebär att om du är en spelare som tycker om att livebetta kommer du inte behöva begränsa dig till vissa dagar eller helger för att kunna spela live. Det finns massvis av olika sidor online som är dedikerade till att ge odds, och råd, inför kommande matcher, för att inte tala om all den press som hänger med spelet. Vill du ha en sport som alltid kan ge ny information, och som kan ge lag i världsklass på varje kontinent – då är fotboll helt rätt väg att gå.

 

Hästsport

Det här kan vara en av de mest klassiska sporterna att betta på, det har funnits betting på hästsport i princip lika länge som sporten själv, här handlar det om att lära känna de olika hästarna, och deras jockeys, för att ha bäst chans att vinna. Det är något av en folkfest att se ett stort evenemang inom hästsport, allt från kläderna till traditionerna kring arenorna gör att detta känns lite mer högtidligt än annan betting. Nu för tiden kan du såklart lägga dina bets online, men om du saknar den gemenskap som finns på ett bettingställe irl kan du alltid gå in på ett av alla de forum som finns för att diskutera hästarna, platserna och betten.

Fantasy football

Den sista sporten vi kommer ta upp är lite kontroversiell, eftersom det inte är en klassisk, fysisk sport, men vi tror absolut att du som är intresserad av fotboll kommer att ha mycket att hämta genom att spela denna nya variant. Fantasy football går ut på att du själv skapar ett drömlag utifrån världens bästa spelare, och därefter följer dem som att de spelade i ett och samma lag, istället för de klubblag som de egentligen håller hus i. Du kommer att få poäng varje gång en av dina spelare gör någonting bra, och halka ner lite om de misslyckas. I slutet av säsongen kommer du att se vem som skapade det vinnande laget, och vem som vinner potten.